El dia que coneixíem que ‘Malamente’ de Rosalía era top 3 de les millors cançons de 2018 pel prestigiós portal musical Pitchfork, la cantant catalana torna a ser notícia aquesta vegada per figurar entre els nominats dels BBC Sound of 2019, uns guardons on s’escullen els artistes que tindran renom a la indústria musical durant l’any vinent i que sonaran sense parar a les emissores del món.

La catalana competirà pel guardó amb artistes com Ella Mai, Dermot Kennedy, Flohio, Grace Carter, King Princess, Mahalia, Octavian, Sea Girls i Slowthai.

D’entre tots aquests artistes el dia 7 de gener se’n quedaran només 5 finalistes i el dia 11 es donarà a conèixer el guanyador absolut del 2019.

- Publicitat -

Aquests artistes han estat seleccionats per més de 100 figures del món de la música, entre els quals destaquen el director del festival Glastonbury, la periodista Annie Mac o músics com Olly Alexander de Years & Years i Stormzy.

En els últims anys han estat vencedors dels premis artistes i bandes com Sam Smith, Years & Years, Ellie Goulding, Jessie J, Mika, Adele o Keane. L’any passat el guardó va recaure en Sigrid.

Escolta els nominats: