El Vida segueix sumant artistes al cartell de la seva sisena edició amb la incorporació de Madness com a nou cap de cartell. La reconeguda formació britànica s’afegeix als ja confirmats Beirut, Hot Chip, The Charlatans, Sharon Van Etten, Superchunk, El Mató a un Policia Motorizado, Didirri, Joan Colomo, Stella Donnelly i CARLA. El VIDA 2019 se celebrarà del 4 al 6 de juliol a la Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú).

Madness va ser una de les bandes protagonistes del renaixement del ska entre la dècada dels 70 i els 80 amb la confecció de cançons tan mítiques com “Our House” o “One Step Beyond”. Però la formació originària de Camden Town no va voler quedar-se tan sols en aquest gènere sinó que va anar incorporant elements del Motown, soul i pop britànic al seu so. La banda liderada per Chris Foreman visitarà la sisena edició del VIDA amb Can’t Touch Us Now (Universal Music, 2016) com el seu darrer àlbum d’estudi.

- Publicitat -