Aquest divendres surt a la venda l’esperat disc de l’Alfred García “1016“, que des de fa setmanes el promociona a les xarxes amb gran èxit i una bona repercussió del primer senzill del disc ‘De la Tierra hasta Marte‘, que en poques hores ja era número 1 a iTunes i sumava milers de reproduccions a les diferents plataformes d’streaming.

Després de conèixer la portada del disc i els títols de les cançons, on algunes cares conegudes es van encarregar de presentar, ara el cantant català ha avançat les quatre col·laboracions que hi haurà al disc, com la seva companya Amaia, una de les sensacions de la música del país, Pavvla, el gran Carlos Sadness i Love of Lesbian. Amb Amaia interpretaran el tema en català ‘Et vull veure’, ‘Let me go’ ho farà amb el grup de Santi Balmes, mentre que ‘No cuentes conmigo’ qui cantarà serà Sadness i finalment ‘Wonder’ qui ho farà serà Pavvla.

El músic ha compartit un vídeo de les sessions de gravació d’aquest disc, que de ben segur serà un dels més venuts de la setmana.

- Publicitat -