Rosalía havia aixecat tanta expectació davant la possibilitat que guanyés algun Grammy Llatí, que fins i tot la cadena Movistar + va decidir oferir la gala en directe. La cantant catalana es va endur dos premis, que tot i que no són els més importants pels quals estava nominada, sí que fan que la seva fama i reconeixements vagin augmentant.

La cantant ha guanyat finalment a Millor cançó alternativa, gràcies a ‘Malamente’ i Millor fusió alternativa urbana. Així mateix el públic assistent va poder gaudir de la seva música en directe precisament amb la nterpretació del seu èxit global Malamente.

Aquesta setmana Rosalía era notícia per ocupar el número 1 de senzills a l’estat espanyol, no per Malamente sinó per ‘Di mi nombre’, així com per assolir la segona plaça en àlbums, gràcies a “El mal querer”.

- Publicitat -

La resta de la gala ha deixat a Jorge Drexler com a gran guanyador, amb els premis a Millor gravació i cançó de l’any per ‘Telefonía’, així com el Millor disc per cantautor.