Aquest dilluns 5 de novembre hem donat el tret de sortida a aquesta web anomenada Primera Fila i que agafa el relleu de Per no dir res, un portal musical que durant 5 anys t’ha portat tot allò que ha mogut el món de la música.

La línia editorial del portal continuarà sent la mateixa, d’oferir l’actualitat musical més destacada del moment, no només dels grups de casa sinó també de la resta del món. També seguirem entrevistant als artistes que més ens agraden, anant a concerts i explicant-vos-ho i recomanant allò que creiem que val la pena.

L’únic que canvia és el nom, que sempre havia estat molt lligat al programa de ràdio Per no dir res, però que com a nom d’un portal musical, tenia més aviat poc a veure. Ara hem decidit fer un pas, potser arriscat i crear Primera Fila, perquè és allà a on volem estar, per informar-vos de tot el que passi musicalment, per situar-nos a davant de tot i explicar com hem viscut algun concert o per parlar amb els artistes del moment.

- Publicitat -

Al portal també podreu trobar les produccions radiofòniques que ara mateix tenim en antena i les entrevistes que realitzem tant en vídeo com per a la ràdio.