La banda nord-americana de nu-metal Limp Bizkit té notícies sobre el seu pròxim treball.

El grup va publicar el seu últim àlbum, ‘Gold Cobra‘, el 2011 i un any més tard ja parlaven del seu nou projecte que anava a ser titulat ‘Stampede of the Disco Elephants‘. Va ser en aquell moment quan les tensions entre els membres del grup van augmentar, però ara sembla que les disputes han desaparegut i l’àlbum torna a estar en marxa.

La notícia s’ha sabut gràcies al guitarrista Wes Borland, que ha publicat una actualització en forma de vídeo a Instagram en el qual mostra els seus escalfaments de guitarra abans d’entrar a l’estudi de gravació.

- Publicitat -

En la publicació també informa que han estat víctimes dels incendis forestals de Califòrnia i han perdut parts del seu equipament. “Hauríem començat el dissabte passat però vam ser afectats pels incendis i hem perdut material”.