Foto: Joan Mateu

Aquesta tarda a partir de les 7 i al Casino de l’Aliança del Poblenou de Barcelona tindrà lloc el concert solidari “Cap nen sense joguina” organitzat per Ràdio Barcelona.

El cartell del concert inclou grups i artistes com Els Catarres, Doctor Prats, Jordi Ninus, Joan Rovira, Miquel Abras, Roger Argemí, Suu, Paula Valls o l’Alfred García. Les entrades solidàries es poden adquirir al web de El Corte Inglés per 10 euros.

Aquest any s’ha gravat una cançó especial per la campanya i que és obra del bisbalenc Miquel Abras i que ha comptat amb la participació d’artistes i bandes com La Pegatina, Alfred García, Manu Guix, Blaumut, Els Catarres, Paula Valls, Judit Neddermann, Buhos, Joan Rovira, Ninus o Doctor Prats entre altres.

- Publicitat -

“Cap nen sense joguina” és una iniciativa que cada any prepara les emissores catalanes de la Cadena SER i on es recapten fons a través d’objectes que donen algunes celebritats. 
L’any passat més de 10.000 nens van poder tenir el seu regal per reis, gràcies als més de 28.000 euros que es van poder recaptar amb els objectes de Leo Messi, Andreu Buenafuente, Belén Rueda, Dulceida, Pau Gasol, Gerard Piqué o Jordi Évole entre altres.