No hi ha artista al pop actual amb major projecció que Billie Eilish. Les xifres parlen per si soles: amb només 16 anys, un EP i diversos senzills, les seves escoltes es compten per centenars de milers, cada nou pas que fa engrandeix els seus seguidors (només a Instagram en té més de set milions), i qualsevol barrera acaba essent demolida. És carismàtica, magnètica, mordaç, prodigiosament precoç i no s’assembla a ningú: alguns han etiquetat el seu estil com a trap alternatiu, com el revers fosc del pop. Com si Lana del Rey es llencés a la música urbana amb la precisió melòdica de Lorde. Però el mèrit real és que Billie Eilish, als seus 16 anys, ja només sona a Billie Eilish.

Billie Eilish ja és una reina. I com a tal, tenir l’oportunitat de veure-la en un espai íntim com La (2) d’Apolo el proper 9 de març, en la que serà la seva primera visita al país, resulta una oportunitat tan irrepetible que sembla irreal. Ho farà acompanyada, a més, per EarthGang, duet de

hip hop d’Atlanta, i per FINNEAS, projecte musical del seu germà Finneas O’Connell. I això només serà el principi.

- Publicitat -

Entrades a la venda a partir del divendres 9 de novembre a les 10:00h al preu de 30€ (més despeses de distribució) a Redtkt i Ticketmaster.