El 16 de desembre tindrà lloc una nova edició de La Marató de TV3 que enguany tornarà a tenir el càncer com a protagonista.

Unes setmanes abans, el dia 2 del mateix mes es podrà aconseguir el disc de La Marató, el que més ven en un sol dia i que enguany comptarà amb artistes com Aitana, Álvaro Soler, Manolo García, Manel Navarro, Sisa, Jorge Drexler, Judit Neddermann, Halldor Mar, Marcel Làzara i Júlia Arrey o Pedro Guerra entre altres. Aquest any han estat 33 els artistes que han participat en el disc, molts dels quals mai havien cantat en català.

El disc ja es pot reservar a través d’iTunes, mentre que per tenir-lo en format físic s’haurà d’esperar el 2 de desembre quan es podrà adquirir amb els principals diaris del país, com La Vanguardia, l’Ara, El Periodico, Diari de Tarragona, Segre, El Punt Avui, Diari de Girona, Regio 7, Diari de Terrassa i fins i tot d’esportius com l’Sport, El Mundo Deportivo o La Grada, tot plegat per només 10 euros.

- Publicitat -