La banda de metalcore britànica Architects ha tret un nou single amb videoclip (dirigit per Jeb Hardwick) anomenat “Hereafter”. Aquesta cançó té una lletra que descriu un moment angoixant: “Ara que els oceans s’han eixugat, puc venir a cercar aire?/ […] /Mai he tingut el temps per preparar-me, perquè mai pensava que tots els meus malsons poguessin ser realitat/ […] /Quan rebré per fi el missatge? Algunes coses estan trencades i no es poden reparar.” 

Aquesta cançó, i juntament amb altres cançons i el clip que va sortir l’any 2017 formaran el nou disc del grup: ‘Holy Hell’, i per tal de promocionar-lo, Architects realitzarà la gira “Holy Hell”, que passarà per Barcelona (Sala Razzmatazz) el dia 24 de gener de 2019, on els teloners seran Beartooth i Polaris. Les entrades valen 28€ (sense el preu de distribució) i es podran comprar a Livenation a partir del 14 de setembre a les 10:00 del matí.

A més, la banda ha introduït a la botiga oficial de la seva pàgina web diversos productes com ara roba o el disc en vinil que ha venut més de 300 còpies en unes hores.

- Publicitat -

El disc inclourà les següents 10 cançons: Death is Not Defeat, Mortals After All, Hereafter, Damnation, Holy Hell, Dying to Heal, Seventh Circle, Royal Beggars, Modern Misery i Wasted Hymn.