No fa massa dies que ha finalitzat el Festival Cruïlla i des de l’organització no ens han deixat treva i han anunciat un parell de noms per l’edició de tardor d’aquest conegut festival de Barcelona.

MGMT és una de les bandes més representatives del pop electrònic i la psicodèlia de l’última dècada. La seva música ha sintonitzat amb les emocions d’una generació, que vol ballar i sentir alhora.

El proper 25 d’octubre els tindrem en directe a l’Hivernacle del Poble Espanyol. Ens presentaran el seu últim disc, Little Dark Age, una obra majúscula de psicodèlia electrònica i instrumental. Sentirem els hits que han convertit MGMT en clàssics de l’escena, com Kids i Time to pretend.

- Publicitat -

Per altra banda, Cat Power, s’ha obert camí com una de les veus més respectades al món del folk i el soul. I està preparant un disc que és un emocionant viatge per la seva història.

El disc Wanderer veurà la llum a l’octubre. En ell, la cantant parla del camí recorregut fins a arribar al punt on és ara: un camí a la deriva amb la seva guitarra, seguint les passes dels cantants clàssics de folk. I sumant-se als més grans, perquè Cat Power ja és part de la història del folk.

Ara, tenim la sort de poder veure Cat Power en directe a Barcelona. Serà el proper 1 de novembre a la Sala Razzmatazz.

Les entrades es poden adquirir al web del festival, que anteriorment ja havia anunciat els noms de Myles Sanko, Animal, Mafalda, Emir Kusturika o Anna Calvi entre altres.

El Cruïlla de Tardor tindrà lloc a partir del 14 d’octubre a diferents sales de Barcelona.