Arriba el nou disc de Doctor Prats: ´Venim de Lluny´, un disc que és un reflex perfecte del moment actual com a grup i també com a poble. Una aturada per mirar enrere per poder seguir endavant.

A nivell musical aquest disc és una explosió festiva però diferent a tot el que havien fet fins ara. Un disc que explora fins al final una multitud d’estils musicals sense cap prejudici. Una proposta optimista, lluminosa, però alhora realista i crítica.
L´electrònica segueix vigent en aquest nou disc. N´és un tret característic. Doctor Prats hi segueixen investigant. Cada cançó té un vestit fet a mida, donant-li un valor afegit.
El disc ha estat produït pels propis Doctor Prats i David Rosell. La producció EDM ha estat a càrrec de Manel Bach (DET) i l´enregistrament es va fer a Medusa Estudi i mesclat a Can Pardaler. ´Venim de Lluny compta amb les col·laboracions de Pau Figueres a ´Al final tot anirà bé´ i de Skarra Mucci a ´L´únic que vull és cantar´. 
´Venim de lluny´ relata una història d’un grup que fa tres anys que no para quiet.

Aquest dijous estaran a la Sala Barts de Barcelona, que presentarà un aspecte la mar de bo (queden molt poques entrades a la venda), en una actuació que s’emmarca dins la programació del Guitar BCN.

- Publicitat -