Després d’haver-se consolidat amb quatre inoblidables edicions i a pocs mesos de celebrar el seu cinquè aniversari, el VIDA presenta el cartell complet de l’edició d’enguany, la qual tindrà lloc del 28 de juny a l’1 de juliol a Vilanova i la Geltrú.

Als artistes ja confirmats anteriorment — entre els quals destaquen noms com Franz Ferdinand, St. Vincent, Iron & Wine,  Calexico, Los Planetas, Curtis Harding, Nick Mulvey i Joe Crepúsculo—, se sumen onze incorporacions a l’exquisida i eclèctica programació del VIDA 2018: They Might Be Giants, Tensnake, Albert Pla, The New Raemon & McEnroe, J. Bernardt, Est Oest, Vetviolet, Desert, Jordi Lanuza, Xavi Alías, Da Souza. Un cartell que destaca tant per la presència d’artistes de gran renom com per la de prometedors grups emergents.

Juntament amb el cartell complet, el VIDA també presenta la programació del VIDA Club. Un espai on, després de l’èxit de la seva primera edició, se seguirà donant protagonisme a diferents DJs amb residència en clubs i festivals tan nacionals com a internacionals, així com a agitadors culturals de diferents àmbits.

- Publicitat -

Els darrers abonaments per gaudir del VIDA 2018 segueixen a la venda al preu de 85€ (+ despeses de gestió) juntament amb les altres opcions d’accés: Wild Side, Kids, Family Pack i les entrades de dia.