Shame porten poc més de tres anys junts i ja s’han convertit en la nova banda més emocionant del Regne Unit.

Compost pel vocalista Charlie Steen, els guitarristes Siguin Coyle-Smith i Eddie Green, el baixista John Finerty i el bateria Charlie Forbes, el grup es va formar a Londres a través de l’escola. Des del principi, Shame es va formar a partir del “DYI” i citen a The Fall and Wire entre les seves principals influències musicals.

Shame es nodreix de la confrontació. Ja sigui per la intensitat que cruix al llarg del seu primer LP “Songs of Praise” o el caos d’adrenalina que es desenvolupen els seus directes – tot impulsat pel sentiment. Bob Boilen de NPR assenyalar: “De les 70 bandes que vaig veure al SXSW d’aquest any, la banda Shame va ser de les més autèntiques”.

- Publicitat -

Utilitzant tant l’aspror com la sinceritat d’aquest rerefons musical, Shame es va fer un lloc en l’escena musical del sud de Londres i després es va llançar sense por l’angulós i post-punk que constituiria “Songs of Praise”. Des de “Gold Hole”, un enderroc irònic del narcisisme rupestre, per liderar el single “Concrete” que detalla l’aclaparador moment d’adonar-se que una relació està condemnada, fins al frustrat “Tasteless” apuntant a la monotonia de les persones a través del seu dia a dia, “Songs of Praise” mai fa una pausa per recuperar l’alè.

El 14 de maig estaran actuant a la Sala Sidecar de Barcelona i les entrades ja es poden adquirir a LiveNation.es