Beach House encara no ens han visitat aquest any però ja anuncien el seu retorn. El seu concert a Primavera Sound el dissabte 2 de juny serà l’únic que ofereixin aquest estiu dins d’un festival a tot Europa, però el grup ja s’ha afanyat a anunciar un nou concert, en aquesta ocasió el 28 de setembre a la Sala Razzmatazz.

Quan tornin, el nou disc de Victoria Legrand i Alex Scally ja portarà diversos mesos entre nosaltres. Respondrà al nom de 7, per la seva posició dins de la discografia del grup, i sortirà l’11 de maig. Coproduït al costat de Sonic Boom (Peter Kember), parlar de confirmació amb ells seria redundant: porten anys instal·lats al transatlàntic del dream pop, viatjant plàcidament a velocitat de creuer sense que res ni ningú pertorbi la seva màgia.

Les entrades costen 30 euros i ja estan a la venda a Ticketmaster.

- Publicitat -