Modern Sound Culture aposta per l’electrònica de format live a la Sala Apolo amb la col·laboració de Ballantine s We Sound. Un cicle d’electrònica refinada, d’alta elaboració i molt precisa, Modern Sound Culture pretén marcar una línia de tendència cap al format concert, aportant electrònica de live band a esdeveniments de curta durada, horari amable i programació potent.

Un dijous al mes, a les nou del vespre, o bé la Sala Apolo, o bé La 2 (el seu segon espai) acollirà una actuació que pretén reunir un públic adepte al ball, però també a l’escolta atenta. Els primers confirmats són Stavroz, Who Made Who i Rone.

Els ritmes ètnics i canalles de Stavroz donaran peu a la inauguració de Modern Sound Culture el 22 de març a partir de dos quarts de deu. Entrades a la venda al web de la Sala Apolo.

- Publicitat -