En poc més d’un mes la Telecogresca celebrarà el seu 40è aniversari on sempre, al Parc del Fòrum, i l’ambient ja es comença a caldejar per gaudir d’aquesta festa tan emblemàtica.

Com podeu veure, el cartell no té perdúa: Txarango, Xavi Sarrià, Zoo, Lágrimas de Sangre, The Tripletz, Albert Neve, Vandal, Blanca Ross i Lo Putocat faran vibrar el Parc del Fòrum el 14 d’abril on cada any es reuneixen centenars d’estudiants per viure 8 hores de festa sense interrupció.

Tot i que encara hi ha entrades a la venda, no trigaran massa a exhaurir-se, així que si vols la teva, la pots aconseguir a la pàgina web del festival o clicant aquí, on també trobaràs informació sobre com accedir a l’esdeveniment o el vídeo de la roda de premsa on es va destapar el cartell.

- Publicitat -

Si encara t’ho estàs pensant, aquí et deixem un vídeo-resum de la Telecogresca de l’any passat perquè et vagis animant.