El VIDA celebra el seu cinquè aniversari després d’haver-se consolidat amb quatre inoblidables i màgiques edicions. La d’enguany, que tindrà lloc del 28 de juny a l’1 de juliol a Vilanova i la Geltrú, vol esdevenir una celebració dels seus cinc anys de trajectòria amb una exquisida i eclèctica programació que destaca tant per la presència d’artistes de gran renom com per la de prometedors grups emergents.

Als artistes ja confirmats els passats mesos se sumen més de 30 noves confirmacions al cartell del VIDA 2018. Un ampli ventall d’incorporacions entre les quals destaquen noms com els de Of Montreal, Elvis Perkins, Josh Rouse, Hookworms, DBFC, Za!, Novedades Carminha, Bart Davenport, Perro i Great News – entre molts altres-. El cartell d’aquesta edició comptarà amb nous noms que es confirmaran a la propera Roda de Premsa del VIDA 2018 a Madrid.

Els abonaments per gaudir del VIDA 2018 segueixen en venda al preu de 85€ juntament amb la resta opcions d’abonaments: Wild Side, Kids i Family Pack. Com a novetat amb la sortida del cartell, el VIDA posa en venda les entrades de dia.

- Publicitat -