Els irlandesos U2 han anunciat avui les dates de la seva nova gira europea, eXPERIENCE & iNNOCENCE Tour, que s’iniciarà el 31 d’agost a Berlín i passarà per ciutats com París, Lisboa, Amsterdam, Milà o Londres.

Madrid també podrà gaudir del concert dels irlandesos, el dia 20 de setembre, amb el que suposarà el retorn del grup a la capital espanyola, després de 13 anys de no fer-ho. Aquesta vegada, Barcelona ha quedat fora de la gira.

Les entrades es posaran a la venda el 26 de gener a les 10 del matí i el preu oscil·larà entre els 35 i els 195 euros (+despeses). Es podran adquirir a LiveNation o Ticketmaster. Els subscriptors d’U2.com, tindran l’ocasió d’adquirir-les en prevenda a partir del 18 de gener al web del grup.

- Publicitat -

De moment només s’ha anunciat un concert a Madrid, però des de fa dies es parla que el grup podria realitzar-ne un parell o fins i tot quatre.