La banda irlandesa The Strypes, que ha estat una de les sensacions musicals dels últims anys, estarà en concert a la Sala Apolo de Barcelona el dia 4 de febrer, acompanyats de l’artista català / holandès Max Meser, hereu de Paul Weller, que serà l’encarregat d’obrir la vetllada.

The Strypes van néixer com el nou miracle del rock & roll i segueixen sent-ho. La seva música és pura maduresa, desvergonyiment i la seva cohesió en l’escenari sorprèn. Un talent i una tècnica a l’antiga que els va portar a ser teloners d’Arctic Monkeys en 2013 i a tenir confessos admiradors com Noel Gallagher, Dave Grohl, Miles Kane o Paul Weller entre d’altres.

Ara, la banda estarà presentant el seu tercer disc Spitting Image després de quatre anys girant sense descans. En aquest treball, la banda vol tornar a demostrar que són capaços d’escriure bones cançons, més enllà de les seves arrels de rock & roll adrenalític. Ja tenen vint anys i el seu so ha tornat a canviar. És un so senzill, directe, però no per això menys sofisticat.

- Publicitat -

Les entrades es poden comprar a Ticketea.