El passat 19 de setembre un terratrèmol va assolar Mèxic. Milers de persones van quedar sense sostre, sense aigua i sense accés a serveis bàsics. Poblacions senceres van quedar destruïdes a Chiapas, Morelos, Oaxaca i Guerrero. A la Ciutat de Mèxic la situació per a molts segueix sent crítica. Tots necessiten suport material i solidaritat. Artistes, productors i agents culturals espanyols i mexicans s’han reunit per realitzar un concert per recollir fons per ajudar les víctimes del sisme.

El diumenge 28 de gener, a la Sala Razzmatazz 2, artistes com Fermín Muguruza & Chalart58 & Matah, The Excitements, Suzy & Los Quattro, Dr. Calypso, Miqui Puig & ACP, Cola Jet Set, Inés i Felipe de Los Fresones Rebeldes, Exili a Elba i Ruben Larrea Dj Set, pujaran a l’escenari i ho donaran tot per la causa des de les 6 de la tarda i fins a les 11 de la nit.

Les entrades es poden adquirir a través del web de Cooncert.

- Publicitat -