El Black Music Festival continua apostant pel talent i reuneix en un mateix cartell la llegenda viva del ‘So Motown’ Martha Reeves & The Vandellas, el reputadíssim guitarrista de Tennessee Eric Gales, el bluesman californià Reverend Shawn Amos, les veus més dolces del soul com els anglesos Shirley Davis i Bitty McLean, el sorprenent duet francès de música avançada Ibeyi o l’original actuació dels Gramphone AllStars Big Band.

Com dicta la tradició, el Black Music Festival també aposta per les propostes emergents de casa de qualitat indiscutible, com els valencians La Raíz que estrenen la seva nova gira al festival, els lleidatans de moda Koers, les sorprenents WOM Trio, o els projectes a descobrir dels cantautors d’ànima negra com el manresà Damià Olivella i el gironí Gaspar.

A més aquest any s’han ampliat els espais a la demarcació respecte el 2017. A Girona, Salt, Bescanó (Gironès) i Fornells de la Selva cal afegir l’Espai Ter de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) aquest 2018.

- Publicitat -

Entrades i més info al web del festival.