Telecogresca, que amb aquesta edició complirà els 40 anys, ha fet avui la presentació oficial del festival i ha informat que seguirà amb la mateixa filosofia de sempre, els organitzadors són estudiants i ho fan sense ànim de lucre com fa 40 anys.
Prèviament al festival, que serà el pròxim 14 d’abril al Parc Fòrum, faran el conegut concurs Engresca’t que també compleix una dècada, en aquest cas serà el 3 de febrer. Engresca’t, és on alguns grups emergents tindran l’oportunitat de mostrar el seu nivell davant d’un jurat que decidirà qui passa a la gran final.

Com en els darrers anys, Telecogresca comptarà amb dos escenaris. Al primer tocaran grups de música i el segon escenari serà per als DJ’s invitats, així hi ha més diversitat i el públic assistent pot gaudir de la música que més li agrada.

Les entrades surten a 17 € si la compres amb antelació a Telecogresca, o si no a taquilla estaran per 25 €.

- Publicitat -

Aquest és el cartell per al Telecogresca 2018:

Escenari de grups:
-Txarango
-Lágrimas de Sangre
-Zoo
-Xavi Sarrià

Escenari de DJs:

-The Tripletz
-Albert Neve
-Vandal
-Blanca Ross
-Lo Puto Cat