La VI edició del Festival Strenes avança part de la seva programació, que tindrà lloc del 24 de març al 30 d’abril. Una sisena edició que es preveu com una de les millors de la seva historia, gràcies a un gran cartell.

Strenes segueix apostant per la secció internacional. Enguany viurà el retorn dels anglesos Morcheeba una de les bandes de culte del trip-hop internacional que realitzarà la seva única actuació a Catalunya, on presentaran les cançons del seu nou disc.

Roger Mas, un dels grans cantautors del nostre país, torna a triar Strenes per presentar a Girona el que serà el seu nou treball, Parnàs.

- Publicitat -

El líder d’Obrint Pas, Xavi Sarrià, ha enregistrat el seu primer disc en solitari. Ritmes ballables i reivindicatius d’una de les propostes festives que es preveuen com un dels grans èxits d’aquesta temporada. Aquest concert també comptarà amb l’actuació d’Auxili, una de les bandes emergents amb més projecció de l’escena valenciana.

També s’incorporen al cartell, Luz Casal, Macedònia, Maria del Mar Bonet o el mític grup Los Sirex.

Anteriorment ja s’havia anunciat el concert de Joan Dausà, que va exhaurir totes les entrades en poc temps.

Les entrades sortiran a la venda aquest divendres a les 10 del matí al web d’Strenes.