Després que durant els últims dies els mateixos organitzadors del concert anessin donant pistes sobre els dos nous invitats per al Barcelona Beach Festival, avui mateix han confirmat l’assistència de tres grans dj’s. Es tracten de Don Diablo i dos dels integrants de la Swedish House Mafia, Axwell & Ingrosso.

Per a Don Diablo, qui en els darrers dos anys ha aconseguit fer-se lloc entre els millors dj’s del món, serà el primer cop que estarà a la llista del Barcelona Beach Festival. En canvi, Axwell & Ingrosso, que recentment han publicat un nou treball, solament s’han perdut la primera edició del festival i amb aquest serà el quart cop seguit que actuaran. Per tant, els dj’s suecs ja s’han consolidat com a fixes.

El Barcelona Beach Festival, que serà el pròxim 14 de juny a la Platja del Fòrum i Parc de Pau de Sant Adrià de Besòs, ha posat a vendre les entrades mitjançant Ticketmaster i ha afirmat que el pròxim 15 de desembre el cartell ja estarà al complet.

- Publicitat -