Després de més de 10 anys, la famosa banda de Nova Jersey My Chemical Romance tornen a ajuntar-se per tal de fer un únic concert on tocaran les cançons més memorables de tots els seus àlbums.

El concert ve arran de l’últim CD que van treure en el moment en que la banda va complir 10 anys: The Black Parade/Living with Ghosts, que és una recopilació de diverses cançons de la banda tocades per grups i cantants actuals.

Després d’això, Leo Messi va publicar un tweet on reconeixia ser un gran fan de la banda i on expressava el seu desig perquè tornessin a tocar junts. A causa del gran enrenou que va provocar, la banda va decidir fer un concert en honor al futbolista del Barça al mateix Camp Nou.

- Publicitat -

El concert es farà el 29 de febrer d’aquest proper 2018 i durarà 5 llargues hores on, segons el propi Gerard Way: “hi haurà sorpreses i grups mai vistos al país”.

Les entrades ja estan disponibles i es poden comprar clicant aquí.

pd. Feliç dia dels Sants Innocents!