The Baseballs estaran a la Sala Barts de Barcelona el 29 d’abril, per tornar a portar-te en directe les millors versions amb el so característic de la banda.

El grup celebra 10 anys amb una gira que els tornarà a portar a la capital catalana 7 anys després de la darrera visita. Les versions rockabilly de Hot and Cold de Katy Perry o Umbrella de Rihanna sonaran al costat d’altres com Thinking out loud d’Ed Sheeran o fins i tot Justin Bieber.

Algunes d’elles formen part de The Sun Sessions, un recopilatori amb les seves millors cançons regravades en el mític Sun Studio de Memphis on van néixer estrelles com Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, BB King, Howlin ‘Wolf, Johnny Cash o Roy Orbison.

- Publicitat -

El concert és una iniciativa de Cooncert, la plataforma de concerts sota demanda dels usuaris, i que actualment està celebrant els seus 4 anys de vida amb una programació plena de propostes.

Les entrades per The Baseballs es poden adquirir al web de Cooncert.