Doctor Prats ha decidit cancel·lar el concert final de gira que havia de tenir lloc aquesta nit a la Sala Apolo i que pràcticament havia venut totes les entrades.

El grup català ha emès un comunicat que reproduïm a continuació:

Aquests dies hem viscut escenes que tothom ja coneix i que ens entristeixen profundament. Hem vist com atacaven a un poble que només volia exercir el dret democràtic de votar. Han agredit a ciutadans desarmats, a avis, a persones amb les mans alçades… 


És per això que avui sortim al carrer amb la nostra gent. Per reivindicar els drets fonamentals i per mirar a l’estranger buscant l’empatia d’aquells que volen un món més just. 


Ens sap molt, molt de greu però demà dimecres hem decidit cancel·lar el nostre concert a la Sala Apolo. Feia molt de temps que esperàvem acomiadar-nos de tots vosaltres, a dia d’avui estàvem a 100 entrades de tenir la sala plena! Havia de ser un gran dia i ens feia molta il·lusió, però creiem que ara no és el moment. Volem mostrar el nostre rebuig a la violència i fer costat al nostre poble ara, i amb tot el que passi properament. 
Intentarem trobar una nova data per fer el comiat com cal, us informarem ben aviat. 


A tots aquells qui hagueu comprat l’entrada, us farem la devolució en breu.


“I quan torni a començar, tornaré a sentir que tot té un nou sentit. Adéu, fins aviat, fugirem a aixoplugar-nos de misèries d’un món que no hem triat”

- Publicitat -

Doctor Prats