La 4a edició del Canet Rock del segle XXI ha estat un “èxit espectacular”, en paraules de Gemma Recoder, directora del festival, ja que ha aconseguit aplegar un total de 22.000 assistents al mític Pla d’en Sala, i exhaurir entrades 2 dies abans de la cita d’estiu, ja ineludible per a tots els amants del pop-rock català d’ara i d’abans.

Tant és l’èxit d’assistència i d’organització d’aquesta edició, que la directora afirma que “hi ha la ferma intenció de fer una 5a edició l’any vinent, una edició que serà molt especial, perquè  celebrarà haver igualat les 4 edicions dels anys 70 i poder superar-les”. Més enllà de les sorpreses, “comptem portar els millors grups de l’escena catalana actual, bandes emergents i formacions amb novetats discogràfiques”.

Una de les novetats d’enguany, el “canetum”, la moneda de canvi de CanetRock, s’ha valorat molt positivament. “És comodíssima perquè permet comprar de tot amb la mateixa moneda”, ha conclòs la directora.

- Publicitat -

Tot i això, Recoder ha recordat que CanetRock “és fa quasi per amor a l’art”. Malgrat la penalització del 21% de l’IVA i la crisi, el festival ha mantingut el preu d’entrada, així com els descomptes per joves (que suposen un 40% del públic assistent). “L’objectiu és que tothom pugui venir a CanetRock”, diu Recorder.

CanetRock 017 ha ofert un cartell amb un ventall musical molt ampli que ha reunit bandes de rock, d’indie, mestissatge i pop. “Tenim una gran sort del moment musical que passa el nostre país i que ens permet portar bandes de gran qualitat i d’estils tan diferents. Existeix una vocació i un públic per fer possible CanetRock”, conclou Recoder. De fet, segons la directora, “mentre el país conservi aquesta salut musical, no té sentit anar a buscar bandes d’altres països”, a diferència del que s’havia apuntat en anys anteriors.