El festival murcià SOS 4.8 no podrà celebrar la seva desena edició, ja que l’organització ha decidit cancel·lar-lo i queda per veure si el 2018 tornarà.

Aquesta setmana l’empresa Legal Music, dedicada a l’organització del festival, ha acusat la Conselleria de Cultura d’haver incomplert les condicions de patrocini del SOS 4.8, des del 2013. Murcia Economía, asseguraven que no hi havia pressupost per realitzar el concert, i el SOS 4.8 defensava que ho faria amb una altra empresa, mentre que Legal Music, afirmava que això no seria possible sense la seva participació. Finalment tot plegat es resoldrà als tribunals.

Mentre se soluciona, el festival ha emès un comunicat on expliquen els motius de la suspensió.

- Publicitat -

Els que hagin comprat les entrades per l’edició del 2017, se’ls hi retornaran els diners a través de la mateixa via on van ser adquirides.

Per la seva banda, la Comunitat Autònoma de Múrcia, ha avançat que la seva intenció és seguir amb el festival, que està per damunt de la situació d’una empresa i esperen que amb els patrocinadors i l’ajuda de l’Ajuntament de Múrcia i la de Comunitat Autònoma, es pugui arribar a celebrar.