Després de l’èxit de la seva gira de 2015, amb sold out a Madrid i Barcelona, ​​Pentatonix anuncien avui el seu World Tour 2016. Els veurem de nou a Barcelona, ​​el 22 de juny al Sant Jordi Club.

Les entrades es podran adquirir a partir de les 10:00h del Dijous 3 de Març a través de doctormusic.com i ticketmaster.es, també a Fnac, Viatges Carrefour, Halcón Viajes i altres punts de la xarxa Ticketmaster, i per telèfon al 902 15 00 25. El preu de les entrades serà de 32 euros (despeses de distribució no incloses).

El seu últim llançament, Pentatonix, és ja disc d’or i debutava en el # 1 del Billboard Top 200 i en el Current Albums Chart. El primer single, ” Can not Sleep Love “, té ja més de 18 milions de visites a YouTube. El grup també llançava el passat any una edició deluxe del seu àlbum doble platí That ‘s Christmas To Me, que incloïa la cançó guanyadora d’un Grammy aquest 2016, ” Dance of the Sugarplum Fairy “.

- Publicitat -