El nou disc dels Kakkmaddafakka, es podrà escoltar en directe el dia 3 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona.

Els 5 anys del Budweiser Live Circuit, es celebraran d’una manera com mai s’ha fet. Una gira, on els fans del grup decideixen les ciutats on actuaran. Tot plegat, sota la plataforma de concerts Cooncert, que va obrir una competició de ciutats en les quals, de les 22 participants, només les primeres a arribar a les 100 confirmacions per part dels fans, seran les que gaudiran del concert dels noruecs.

La campanya es va iniciar el passat 3 de març i en tan sols 48 hores, Madrid va aconseguir les 100 confirmacions necessàries. Les següents en aconseguir-ho van ser Múrcia i Barcelona. Per la resta de ciutats encara tenen com a màxim fins el 31 de març.

- Publicitat -

La mecànica és la següent: els fans poden pagar 10 euros per reservar la seva entrada a preu promocional, i rebre gratuïtament la descàrrega digital del nou disc, valorat en 9’99 euros, cortesia de Budweiser.

Actualment per les ciutats on ja s’ha confirmat data, ja es poden aconseguir les entrades, que ronden els 20 euros.