El grup de música igualadí JoKB, ha presentat el material que acompanyarà la seva nova temporada: un videoclip artístic del tema “Meridians”, una nova imatge i nova pàgina web.

La principal novetat dels igualadins per aquesta temporada és el directe que porten preparant des de principis d’any. Un directe potent, fresc i clarament festiu. Han comptat amb l’ajuda de Miguel Zamarripa, productor assistent de Gambeat.

JoKB també ha anunciat una nova gira, “Nits per Recordar”, que tindrà lloc els mesos d’abril i maig; principalment en sales d’arreu del país, com ara la Sala D​resden,​de Cerdanyola del Vallés; la Sala Liverpool,​de Molins de Rei; la Sala B​alboa de Sabadell, entre d’altres. L’objectiu de la gira és donar a conèixer el seu primer àlbum “Camaleònic” que va veure la llum el passat any 2015.

- Publicitat -

L’estrena del directe tindrà lloc el 14 d’abril a la Sala Dresden de Cerdanyola del Vallés, però una setmana abans, el 8 d’abril, durant la Mostra de Teatre d’Igualada faran un concert preestrena pel públic de la ciutat.

Podeu trobar la música de la banda igualadina a totes les plataformes de distribució digital (Spotify, iTunes, …), també en format físic a través de la botiga virtual, o es pot descarregar gratuïtament al seu web.