El Festivalot és un festival de música en família organitzat per Pistatxo Produccions, propietat del grup de música Els Amics de les Arts i que celebra la seva segona edició a Girona els dies 28 i 29 de maig de 2016. Les famílies de Girona i les que s’hi apropin durant aquest cap de setmana, podran assistir a més de vint concerts i activitats relacionades amb la música de diferents estils. L’objectiu del festival és que grans i petits puguin gaudir de la música en directe i que Girona es converteixi, durant dos dies, en territori 100% musical i 100% familiar.

Les famílies assistents podran veure concerts i espectacles de diferents estils musicals com són grups de pop rock del panorama català actual (adaptats a format familiar); animació infantil tradicional; clàssica; jazz; rumba; electrònica… Tots els espectacles programats estan especialment pensats per als més petits (volums reduïts i formats breus) i tenen l’objectiu de fer cantar, ballar i experimentar amb la música a tota la família.

Enguany, el cartell compta amb noms com Joan Miquel Oliver, Sanjosex, The Pinker Tones, Halldor Mar, Hora de joglar, XY, Xarim Aresté o The New Raemon entre altres.

- Publicitat -

Més informació al web del Festivalot.