Festival Interestelar neix a Barcelona amb la vocació de promoure la personalitat i vitalitat de l’escena musical catalana i nacional. Per a aquesta primera edició proposem un viatge sònic que uneix els punts entre la psicodèlia i el garatge rock d’alt voltatge. Bandes que construeixen el seu propi so i identitat al marge de modes i tendències.

Volem que sigui una proposta de caràcter universal, per a amants de la música de diferents generacions, i volem que el públic gaudeixi al màxim de l’experiència de la música en viu. Per això la primera edició de Festival Interestelar tindrà lloc en un dels millors auditoris de Barcelona: Teatre Barts. Serà una ocasió excepcional per veure en acció, en un marc incomparable, a algunes de les millors bandes de rock del territori nacional.

El compromís de Festival Interestelar amb la música en viu no acaba aquí, ja que l’esdeveniment pretén ser un punt de reunió d’agents de l’escena i treballarem en el futur per donar visibilitat a noves propostes musicals de l’underground estatal.

- Publicitat -

Entrades a la venda a Ticketea.