Hem hagut d’esperar 7 anys per escoltar un nou treball de Millencolin.

L’anterior treball del quartet suec de skate-punk, ‘Machine 15’, els va mantenir molt de temps a la carretera tocant per a centenars de milers de fans acèrrims de tot el món, però el guitarrista Mathias Färm diu que hi havia un altre motiu per explicar aquest lapse de temps. “Sentim que era important tenir alguna cosa realment bo que oferir en termes d’un nou àlbum,” admet.

I un escolta ‘True Brew’ i dirà que Millencolin estan de tornada, que són tan forts com ho eren fa ja més d’una dècada i que mai han perdut aquest foc. “Intentem explorar la” essència “de Millencolin, el que ens va fer el que som i el que ens va influir quan vam créixer”, diu Färm sobre el procés d’escriptura de ‘True Brew.’ ”

- Publicitat -

  Tot i que ‘True Brew’ dibuixa musicalment algunes de les primeres influències de Millencolin com Bad Religion, l’àlbum tracta qüestions sociopolítiques actuals d’una manera que mai ho havia fet abans. Pistes com “Sense & Sensibility”, que Sarcevic va escriure sobre el creixent problema dels partits polítics nacionalistes i racistes a la seva Suècia natal, però es pot aplicar a gairebé qualsevol part del món occidental.

  La cançó que dóna nom al títol de l’àlbum, és el tipus de cançó positiva que els fans han estat esperant de Millencolin en els últims anys amb un missatge que és universal. “É s sobre la lluita de la recerca de la llibertat i el control sobre la seva vida i tractar de viure la vida que vols”, explica Sarcevic. “El missatge és seguir el teu cor i ser fidel a tu mateix en lloc de prendre el camí recomanat pels altres.”

TEMPLETON PEK (el grup teloner), és un trio de Birmingham (Regne Unit) que el 2015 van publicar el seu quart àlbum d’estudi “New Horizons”.
Marcant una nova era per a la banda, l’àlbum va ser gravat en el llegendari Bella Beach, de Los Angeles, seu Black Flag, Descendents i Pennywise. L’àlbum barrejat per Cameron Webb (Motorhead, Sum41, Ignite) promet ser una fita en la història de la banda.
 
El concert de Barcelona, tindrà lloc el dia 20 de febrer a partir de les 8 del vespre. Entrades a Ticketmaster.