El Festival de Peralada, ha donat a conèixer les incorporacions de Diana Krall i Seal, per la 30a edició del prestigiós festival.

La cantant i pianista canadenca Diana Krall, per segona vegada des del 2008 al Festival Castell de Peralada, presentarà en aquesta ocasió el seu darrer àlbum Wallflower. En aquest treball inclou versions de cançons mítiques com Desperado d’Eagles i California Dreamin, de The Mamas and The Papas. El seu concert tindrà lloc el 30 de juliol.

Per la seva banda, el prestigiós cantautor britànic, Seal, actuarà el dia 23 de juliol, a la 30a edició del Festival Castell de Peralada, en el que serà l’únic concert que farà aquest estiu a Catalunya. Seal presentarà el seu darrer àlbum 7. El cantant conegut pel seu tema Crazy, actuarà per primera vegada a Peralada.

- Publicitat -
Entrades i més info al web del festival