El dia 11 de novembre, Trast farà el concert de clausura de les gires Diari de matinada i #1001nits a la sala Apolo de Barcelona.

Després de més de 60 concerts a places, festes, carrers, sales i ateneus portant el primer disc, ‘Diari de matinada’, el grup de mestissatge Trast presenta ‘L’última nit’, un concert molt especial a tall de comiat, a la sala Apolo de Barcelona. Una retirada dels escenaris per poc temps, ja que estan immersos en el que serà el segon disc, que sortirà a la primavera i que serà més contundent pel que fa al so i al missatge.

En paraules d’un dels seus cantants, l’Albert Martí, “ara ens tancarem uns mesos per renovar energies, per explorar i traslladar les nostres inquietuds al paper i poder tornar amb més cançons i força que mai.”Per la seva banda, el Nil Boladeras (saxo) afegeix que “el concert a l’Apolo (on va començar tot) ha de ser una celebració, una festa per agrair a tothom el que han estat aquests dos anys.”

- Publicitat -

Entrades a la venda, al web de l’Apolo.