Per Danko Jones, haver-se mantingut actius durant divuit anys, publicat 12 discos, tocat en onze països, gravat vídeos amb protagonistes com Elijah Wood, o protagonitzat un documental, ha estat un escalfament per afrontar tot allò que els queda per viure.

L’última i més recent etapa de la seva història és la publicació, el passat febrer, de “Fire Music”, àlbum eclèctic i energètic que arriba a les cotes més altes del grup, com si d’un “greatest-hits” es tractés, construït a base de material nou. Obrint el camí del futur a base del que ja s’ha après.

“Tinc una cita amb la dinamita”, cantava Danko allà per 1996, “si tens el que s’ha de tenir, encén el meu llumí”, desafiava. Divuit anys després, la invitació es manté en el concert que oferirà a La Mirona de Salt, el 4 de desembre.

- Publicitat -

Entrades a la venda a Codetickets.