La Cupula Music i Hard Rock Cafe Barcelona inicien una col·laboració amb l’objectiu de donar a conèixer als visitants del Hard Rock la qualitat i varietat de l’escena musical barcelonina al mateix temps d’oferir una oportunitat de gran visibilitat a bandes emergents locals.

L’escenari del Hard Rock Cafe, localitzat a la cèntrica plaça de Catalunya, és un punt de trobada per al públic local en un ambient internacional on poder descobrir nous talents de l’escena barcelonina i catalana.

La proposta d’aquesta relació durant el 2015 contempla concerts un dimarts de cada mes amb la finalitat d’ampliar aquesta oferta musical durant el 2016, i en cada ocasió actuarà un artista o banda que distribueix la seva música amb la distribuïdora La Cupula Music.

- Publicitat -

El cicle de concerts, ‘La Cupula Music Live’, s’estrena durant les festes de La Mercè 2015, formant part de l’àmplia oferta musical que es viu aquests dies a la ciutat comtal. S’iniciarà el proper 22 de setembre amb l’actuació gratuïta del músic barceloní Joan Queralt, multiinstrumentista de folk, blues i swing, oferint-nos un showcase acústic a partir de les 10 de la nit.

Els propers dies es donarà a conèixer la resta d’artistes que formaran part del cartell del cicle de concerts que La Cupula Music realitzarà al Hard Rock Cafe Barcelona.