Aquest migdia Gemma Recoder, directora del festival ha anunciat les bandes que actuaran en l’edició 2015 del Canet Rock i que tindrà lloc el 4 de juliol a Canet de Mar.

A part dels ja confirmats Els Catarres, La Pegatina i Projecte Mut, ara cal sumar-hi els noms de Txarango, Lax’n’Busto, Oques Grasses, Els Amics de les Arts (que permetran que triem el seu repertori), Cris Juanico, Bikimel, Joana Serrat, La iaia, Cia Elèctrica Dharma, Pemi Fortuny (que tornarà a trepitjar un escenari, 9 anys després) i Sanjosex amb un bon grapat d’amics com Jaume Pla, Pau Guillamet, Bikimel, Quico Pi de la Serra i Carles Belda, on repassaran el disc Festival.

També actuarà La Banda Impossible, formada per un bon grapat dels millors artistes dels anys 90: Lluis Gavaldà (Els Pets), Natxo Tarrés (Gossos), Pemi Fortuny (Lax’n’Busto), Jofre Bardagí (Glaucs), Quim Mandado (Sangtraït) i Cris Juanico (Ja t’ho diré), Joan Reig (Els Pets), Jimmy Pinyol (Lax’n’Busto) i Martín Rodríguez (Sangtraït) seran a la bateria; Roger Farré (Gossos) al baix;  Josep Thió , Pemi Rovirosa (Lax’n’Busto) i Àlex Reixach (Glaucs) posaran les guitarres, i Eduard Font els teclats.

- Publicitat -

Tots sota la direcció d’Oriol Farré (Gossos) i amb els arranjaments de Toni Xuclà. Encara queda un artista per confirmar i l’organització ha explicat que donarà pistes al llarg dels propers dies per tal que el públic endevini qui serà.

Per altra banda els Comediants pujaran a l’escenari al costat de la Dharma per celebrar els 40 anys de la formació i també del Canet Rock.

Des de l’organització també han anunciat millores en serveis, una zona gastronòmica, es separen les barres de la venda de tiquets i s’amplien el número de lavabos.

Fins dilluns vinent el preu de les entrades serà de 32 euros. Es poden adquirir al web oficial.