Matí de confirmacions des del Resurrection Fest. El conegut festival gallec ha anunciat els noms de Refused, Korn o Satanic Surfers, que tornaran a tocar junts per primer cop en aquest esdeveniment.

Però no han estat els únics noms, la llista és enorme: Black Label Society, Fear Factory, Backyard Babies, Children Of Bodom, 7Seconds, Comeback Kid, Cannibal Corpse, Kadavar, Dirty Rotten Imbeciles, Periphery, Darkest Hour, Anti-NoWhere League, Toxic Holocaust, Poison Idea, Chelsea Grin, Death By Stereo, Iron Reagan, Ne Obliviscaris, Merauder, No Turning Back, Monuments, Expire, Syberia, Dagoba, Nasty, Get Dead, Anestesia, Intolerance, Bastards On Parade, More Than Life, Risk It, Aphonnic, Jardín de la Croix, Providence i Adrenalized.

Fins el dia 26 de desembre a les 23.59 podeu adquirir els abonaments a un preu de 75 euros al web del Resu.

- Publicitat -

La pròxima edició tindrà lloc del 16 al 18 de juliol a Viveiro.