L’Embassa’t de Sabadell, el Festival Independent del Vallès, celebrarà la sisena edició del 26 al 28 de juny amb un cartell que combina fins a trenta noms consolidats i emergents del pop i el rock dels Països Catalans.

Grups com La Iaia, Anímic i El Petit de Cal Eril amb nous talents com Joana Serrat, Vàlius i Súper Gegant. Les actuacions seran als Jardins de l’Espai Cultura 1859, on es troben l’escenari principal i l’amfiteatre, i el mirador del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, on s’ubica l’espai d’electrònica.

L’abonament per a l’Embassa’t es pot adquirir anticipadament a un preu de 35 euros, i a 40 euros a la taquilla. Les entrades anticipades de dia ja estan disponibles a 25 euros. A taquilla l’entrada de dia tindrà un preu de 30 euros.

- Publicitat -

Més info i entrades al web del festival.