Ja els hi agradaria a molts festivals poder comptar en el seu cartell amb noms com Arctic Monkeys, Biffy Clyro, Calvin Harris, Paolo Nutini, Pharrell Williams, Ed Sheeran, Jake Bugg, Elbow, Ellie Goulding, Rudimental, Bastille, Disclosure, Ben Howard, Pixies, Examples, Imagine Dragons, Tinie Tempah, Steve Angelo, Alesso, James, HAIM, You Me at Six, Bombay Bicycle Club, Franz Ferdinand, Manic Street Preachers, Twin Atlantic, The 1975, Above & Beyond, Kaiser Chiefs,Chvrches, London Grammar, John Newman, Kodaline, Embrance, Nina Nesbitt, Katy B, Sam Smith, Passenger i The Stranglers.

Alguns dels grups i artistes que més èxit estan assolint, junts en un sol festival. Per caure de cul.

El festival, tindrà lloc de l’11 al 13 de juliol a Balado (Escòcia).

- Publicitat -

Els abonaments es posaran a la venda a partir del 28 de febrer. Més info aquí.