El Canet Rock i les Sis Hores de Cançó de Canet de Mar van marcar una època, en aquesta zona del Maresme. Des de 1971 fins al 1978, aquesta vila, va esdevenir un símbol de llibertat en una sèrie de festivals multitudinaris que van aplegar els grups i els cantants catalans més rellevants del moment.

L’ànima del nou Canet Rock continua sent un dels impulsors inicials de la idea: Josep Maria Mainat, històric membre de La Trinca. Ell ha estat el responsable de donar una nova empenta a la idea.
L’organització del nou esdeveniment, anirà a càrrec de la promotora Sun Music, integrada entre d’altres per Fede Sardà i Gemma Recoder, que des de fa anys gestionen la mítica sala Luz de Gas de Barcelona o que s’han encarregat de produïr el concert per la Llibertat o el concert Les Nostres Cançons Contra la Sida.

El Festival se celebrarà el 5 de juliol i durarà entre 6 i 8 hores en un espai encara per determinar. Hi participaran una desena d’artistes, dels més rellevants del moment. Tant el cartell com la ubicació se sabrà durant el mes de febrer. L’entrada serà de pagament.

- Publicitat -