Aquest matí s’han confirmat nous noms per un dels festivals espanyols més interessants, el Festival de la Escena Indie Contempoparea, que se celebra cada any des del 1996 a Alburquerque, Badajoz.

Els britànics Veronica Falls, que van publicar l’any passat el seu segon treball d’estudi, Waiting for something to happen, són un dels grups que avui s’han confirmat pel festival, i se sumen a una llista que pots consultar aquí.

També s’ha confirmat la banda de garage The Horrors i els nord-americans The Pains of Being Pure at Heart, amb la seva proposta de noise pop i shoegazing. Sens dubte, un dels confirmats més importants és la formació Russian Red, que estarà en plena gira del seu tercer disc Agent Cooper.

- Publicitat -

Una part del festival se celebrarà els propers 6 i 7 de juny a Badajoz capital i l’altra a la seva ubicació original, a Alburquerque els dies 26 i 27 de juliol.