Sense avisar, sense temps perquè la gent es posi nerviosa per l’arribada del nou disc. I el més sorprenent, sense filtracions. Avui quan ningú s’ho esperava, ha arribat el cinquè treball de Beyoncé, un nou disc de títol homònim, que s’ha publicat digitalment, que inclou 14 temes i on hi col·laboren, la seva parella, Jay-Z, Frank Ocean i Drake.

Per si això no fos poc, la cantant, ha definit el disc com un àlbum visual, i és que cada tema, va acompanyat pel seu corresponent videoclip. I de fet, hi ha un parell de temes, que aparèixen només com a vídeo.

Beyoncé, ha publicat una prèvia de 30 segons de la seva col·laboració amb Jay-Z.

- Publicitat -

Fa un parell de dies, s’anunciava el concert de la cantant a Barcelona, en la única parada que farà a tot el país. Les entrades surten a la venda el proper dimecres 18 de desembre.