Després d’uns dies en que s’havia especulat fins i tot que no s’arribaria a fer, l’ Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, van tancar ja els últims acords i el Concert per la llibertat se celebrarà com estava previst, el 29 de juny, al Camp Nou de Barcelona.

El concert començarà a les 8 del vespre i s’allargarà fins als voltants de les 12 de la nit.  Abans, però, durant tota la tarda, a l’esplanada de l’estadi hi haurà una Fira d’Entitats amb tot d’activitats públiques.

Amb Lluís Llach, com a veu principal d’aquesta iniciativa, hi participaran alguns dels grups i artistes més important del territori i també altres artistes internacionals que no es volen deixar perdre aquest concert històric.

- Publicitat -

Andreu Rifé, Beth, Bikimel, Carles Santos, els Castellers de Vilafranca, Cesk Freixas, Cia Electrica Dharma, Cris Juanico, David Alegret, Dyango, Fermin Muguruza, Gerard Quintana, Gossos, Joana Serrat, Jofre Bardagí, Lídia Pujol, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Mayte Martin, Orfeó Català, Pastora, Pedro Guerra, Pep Sala, Peret o Sopa de Cabra, són alguns dels artistes que hi participaran.

La direcció artística i escenogràfica del Concert per la Llibertat és a càrrec de Lluís Danés i Gerard Quintana.

Les entrades es podran comprar el 3 de juny a partir de 12 euros, amb diversos preus, segons la ubicació del Camp Nou, a través de la web Concert per la llibertat, del Club3C, de Telentrada i d’Atrapalo.