Després de publicar dos àlbums durant el 2023 (“Somnis per a tu i per a mi” i “La llum que portes dins”), Biel Martí presenta el seu treball més ambiciós. Una obra que beu clarament del folk i de la música d’arrel americana, però aquest cop tenyida amb tonalitats més pròximes al rock i al pop, sense deixar de banda la faceta de cantautor que Biel Martí porta a tot arreu.

Amb guitarres elèctriques, violins i una bateria que havia mancat en els últims treballs del músic barceloní, les tretze cançons de l’àlbum naveguen per diferents sonoritats, des d’un rock festiu a la inicial “El país de les flors”, fins a una balada èpica i emotiva plena de violins com la melancòlica “Tot allò que no hem viscut”, passant per una cançó que es podria quasi entendre com una cançó de bressol amb inspiracions bluegrass, com és “Criatures de la nit”.

Sota la producció de David García, que també posa les guitarres elèctriques i el baix, amb Clàudia García-Albea al violí i Andreu Moreno a la bateria, Biel Martí es rodeja de grans músics per construir les tretze noves històries que afegeix al seu repertori. La inspiració dels clàssics que sempre han acompanyat la seva música com Townes Van Zandt, Joni Mitchell o John Prine es troben de cara amb sons que poden arribar a recordar a grups tan diversos com Tom Petty, Els Pets o els Turnpike Troubadours.

- Publicitat -