Aquest divendres 15 de desembre l’Embassa’t de Sabadell ha fet públics els grups que actuaran a la jornada de cloenda del festival: Mushka, Flashy Ice Cream i la DJ Anna Gisbert. Els encarregats de dissenyar el programa de la darrera jornada han estat The Tyets. Més enllà de l’èxit musical del darrer disc i en especial del tema “Olívia”, el lligam entre The Tyets i l’Embassa’t ve de lluny. Un parell de concerts l’any 2020 en plena pandèmia i després de l’increïble pas per l’Embassa’t de la passada edició 2023 amb un “sold out” històric, l’organització del festival ha volgut fer un pas més amb la banda de moda del país, els mataronins van rebre l’encàrrec d’elaborar el cartell de la jornada de cloenda del festival el diumenge 19 de maig a l’alçada d’on el van deixar.

El repte l’encapçala Mushka, la jove barcelonina és sens dubte un dels noms del moment, sense disc, però amb Mixtapes i singles amb milers de reproduccions, tothom busca fer una col·laboració amb ella i totes les mirades estan posades en la nova sensació del pop fet en català. La jornada de diumenge la inauguraran Flashy Ice Cream, els sabadellencs, que viuen el seu millor moment, pujaran per primer cop a l’escenari del festival coincidint amb la presentació de nous hits. La jove DJ Anna Gisbert tancarà la jornada fent ballar a tothom qui es quedi fins al final.

Amb l’anunci del concert de cloenda, el festival Embassa’t ja ha desvetllat els caps de cartell d’enguany. Antònia Font oferirà el concert inaugural el dijous 16 de maig. Durant el cap de setmana passaran per l’escenari del festival noms com Guillem Gisbert, Rusowsky, Ralphie Choo, Claraguilar, Dalila i Maria Hein. La jornada final de diumenge 19 de maig comptarà amb els acabats d’anunciar Mushka, Flashy Ice Cream i Anna Gisbert. Sense oblidar els més petits de la família amb el Petit Embassa’t i l’actuació de El Pot Petit amb la Black Music Big Band el diumenge 9 de juny.

- Publicitat -

Les primeres entrades a preu reduït del concert de cloenda del diumenge 19 de maig ja estan disponibles a 15 €, o bé amb l’abonament complet de tres dies (divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19) a 59 € sempre amb despeses de gestió incloses. Es poden adquirir a www.embassat.com.